GBI & GeoVisia 6.3

Grip op de openbare ruimte. Overal en altijd. Al ruim 200 gemeenten ervaren dit elke dag dankzij onze software.
Bekijk waarom 6.3 ook het antwoord is op al jouw beheervraagstukken.

 • 01

  Performance

  6.3 is snel. Héél snel. Lijstoverzichten en paspoorten in een oogwenk geopend met behulp van nieuwe technieken. Zoeken, filteren, een kaart delen of synchroniseren; in 6.3 staat performance voorop.
 • 02

  Selecties in een handomdraai

  In 6.3 is het een peulenschil om grote hoeveelheden data te selecteren, te tonen en met anderen te delen middels de nieuwe legenda-functionaliteiten. Grote selecties uitbreiden, verfijnen of exporteren naar een overzichtelijke rapportage is ook geen probleem voor de krachtige nieuwe filters in 6.3.
 • 03

  Online

  Je bestanden tijdelijk delen met derden, zoals aannemers en toezichthouders is eenvoudiger dan ooit. 6.3 biedt namelijk een volledige integratie met Online. In 6.3 is jouw data direct beschikbaar, op elk device en waar je ook bent.
 • 04

  Persoonlijke inrichting

  6.3 is volledig in te richten naar jouw organisatiestructuur. Met de vernieuwde gebruikersautorisatie kun je eenvoudig toegang tot functionaliteiten, kaartlagen, paspoorten, legenda’s en rapporten toekennen aan groepen en individuen.
 • 05

  Verbinden

  Net zo makkelijk verbind je 6.3 met andere toepassingen en databronnen, waardoor je het beheer op (vak)specifieke gebieden nog effectiever maakt. Het framework ondersteunt StUF-Geo en Wion, WFS en WMS, maar ook Oracle en PostGreSQL. Met 6.3 is jouw beheeromgeving ongekend flexibel!

Vrijblijvende demo

Met eigen ogen zien wat 6.3 voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende demo. We laten je graag de mogelijkheden ervaren!
 • MIJN GEGEVENS