Buitengewone hardware actie

Speciaal voor de Vakbeurs Openbare Ruimte hebben wij een bijzonder mooie hardware deal! Samen met DataQuint en Panasonic bieden wij je een Panasonic Toughpad FZ-G1 aan voor € 2.699 (een korting van maar liefst 10% op de reguliere prijs). Dus of je nu op zoek bent naar een eerste veldcomputer, je hardware wilt uitbreiden of je huidige veldcomputer(s) wilt vervangen: nu is hét moment om toe te slaan.

Een complete deal

Wat je voor dat bedrag mag verwachten? Nou, om te beginnen heb je dan (letterlijk én figuurlijk) een buitengewoon stuk hardware in handen. Een fully-rugged tablet, met Windows 10 Pro en outdoor multitouch scherm. Ideaal voor inspectie- en inventarisatiewerkzaamheden in jouw openbare ruimte.

Voor optimaal gebruik in het veld leveren we de Toughpad FZ-G1 voor deze actie met roterende hand strap, een long life 9-cell accu, een autolader en dat allemaal in een robuuste koffer. Mooie deal, toch?

Probeer ‘m uit op de beurs

Is je belangstelling gewekt? Loop bij ons langs op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 26 en 27 september (stand nummer 4.3.42). We laten je daar graag zien én ervaren hoe je deze tablet kunt inzetten voor het werken in jouw buitenruimte.

Niet op de beurs dit jaar, maar wel geïnteresseerd in deze deal? Neem dan contact op met het Service Center via support@GBIservices.nl of (088) 770 48 90. Maar wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met eind oktober.