Nieuws

Het Kenniscentrum: dé plek voor al uw vragen

En, jawel, die plek is er nu! Met gepaste trots presenteren wij u het Kenniscentrum! Een online vat vol kennis, informatie, how-to’s en instructies. Handig gerangschikt per applicatie en voorzien van een fijne zoekfunctie.

Lees meer

Makkelijker naar de nieuwste versie met de Updater

De Updater zorgt ervoor dat de installatie van nieuwe onderdelen makkelijk verloopt. Zo worden de benodigde databasewijzigingen (aan het systeemschema) geautomatiseerd doorgevoerd. Daardoor is niet langer een databasebeheerder (DBA-er) nodig voor een nieuwe installatie.

Lees meer

Nieuwe werkwijze releases met DevOps

In 2018 gaan wij over op een nieuwe methode, DevOps. Dit betekent dat we afstappen van de vaste releasemomenten en u een nieuwe versie kunt krijgen op het moment dat een bepaald onderdeel af is.

Lees meer

Denk mee met onze software

Goede software maken we samen! Dat is ons credo. We gaan dit nu een stuk concreter maken door u actief te betrekken in de besluitvorming over welke functionaliteit we wanneer ontwikkelen.

Lees meer

Welkom bij het team: Ronald van der Meer

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat 17 januari toch écht de laatste werkdag was van onze collega Dirk van Riel. Het goede nieuws is dat we een nieuwe collega aan ons team hebben toegevoegd: Ronald van der Meer!

Lees meer

Binnenkort: release versie 6.3.4

Op dit moment zijn de ontwikkelaars druk bezig om de laatste hand te leggen aan de nieuwe functionaliteiten van versie 6.3.4. De witte rook kan nu elk moment verschijnen, dus u mag er vanuit gaan dat deze nieuwe versie over een paar weken wordt vrijgegeven.

Lees meer
Pagina 3 van 10...10