Training en opleiding

dienstverlening-trainingen_full_0004

Of je nu een beginnend gebruiker bent of al wat ervaring hebt met GBI of GeoVisia, onze trainingen kunnen je verder helpen. We komen graag bij je langs om de trainingen incompany te verzorgen, maar hebben ook op ons eigen kantoor in Capelle aan den IJssel een mooie trainingsruimte ingericht waar we jou en je collega’s met plezier ontvangen. Bekijk hier onze trainingsmogelijkheden!

GBIdata-raadplegen (GBI 6.2.5)

Na het volgen van de opleiding kun je als raadpleger werken met de basisfuncties van GBI en de functies van de analysetools. Je leert alle mogelijkheden voor het maken van lijsten en overzichten kennen om zo snel en makkelijk alle informatie beschikbaar te hebben voor het maken van de juiste beheerafwegingen. Wij verzorgen deze opleiding graag bij jou op locatie, met een standaard opleidingdataset, voor maximaal 5 personen. De opleiding duurt één dag en is ideaal voor beleids- en beheeradviseurs en teamleiders.

GBIbasis-bewerken (GBI 6.2.5)

Na deze training kun je als eindgebruiker beheerobjecten bekijken, muteren en aanmaken. Je leert alle bedienfuncties kennen en leert zelf thematische, specifieke en regionale selecties te maken. Wij komen graag bij jou op kantoor langs om de training te verzorgen, met een standaard opleidingdataset, voor maximaal 5 personen. De training duurt één dag en is uitermate geschikt voor gegevensbeheerders, operators, inspecteurs, data-adviseurs en GEO-medewerkers.

GBIdesktop 6.3

In deze training leer je GBIdesktop 6.3 gebruiken. Alle functionaliteiten komen aan bod, van bekijken tot aanmaken, van lijstoverzichten tot selecties en autorisaties. Na deze training heeft 6.3 geen geheimen meer voor je. We verzorgen deze training bij jou op kantoor, met een standaard dataset, voor maximaal 5 personen. De training duurt één dag en is bedoeld voor iedereen die als eindgebruiker werkt met de software (ongeacht je rol).

GBIonline (6.3)

Online en Desktop zijn in 6.3 volledig geïntegreerd. Na deze training ken je GBIonline op je duimpje en weet je hoe je de software in de praktijk kunt toepassen. Deze training verzorgen we bij jou op kantoor, met een standaard dataset, voor maximaal 5 personen. De training duurt een halve dag en is bedoeld voor iedereen die GBIonline gebruikt als raadpleeg- en analysetool van de buitenruimte.

GBIappsbank/kennisbank

Na deze opleiding kun je GBIappsbank bedienen. Je hebt een volledig beeld van de mogelijkheden en je begrijpt de structuur en werkwijze van de apps. Wij verzorgen de opleiding graag bij jou op locatie, met een standaard dataset, voor maximaal 5 personen. De training duurt een dag en is prima geschikt voor beleids- en beheeradviseurs, vakspecialisten en managers.

GBIapplicatiebeheer

Dé training voor de applicatiebeheerder. Na de training weet je exact hoe je de software optimaal kunt instellen voor de eindgebruiker. Denk dan aan het beheren van eindgebruikers, toekennen van rechten en autorisaties en het optimaliseren van paspoorten. De een- of tweedaagse training vindt plaats op de eigen werkplekken voor maximaal 2 personen en is bedoeld voor de applicatiebeheerder(s).

GeoVisia Office

Na deze training heb je alle kennis in huis om GeoVisia Office optimaal in te zetten in je dagelijkse werkpraktijk. Buiten de basisfuncties wordt uitgebreid ingegaan op kaartformaten, paspoorten en het maken van selecties. Wij verzorgen deze eendaagse training graag incompany voor groepen van maximaal 5 personen en maken hierbij gebruik van jouw eigen dataset.

GeoVisia Online (6.3)

Online en Desktop zijn in 6.3 volledig geïntegreerd. Na deze training ken je GeoVisia Online op je duimpje en weet je hoe je de software in de praktijk kunt toepassen. Deze training verzorgen wij graag bij jou op kantoor, met gebruikmaking van jouw eigen dataset, voor groepen van maximaal 5 personen. De training neemt een halve dag in beslag.

GeoVisia Field

In deze training staat het gebruik van GeoVisia in het veld centraal. Je leert de basisfuncties kennen en leert GeoVisia optimaal toepassen als inspectie- en inventarisatietool in de buitenruimte. Wij verzorgen deze eendaagse training graag bij u op kantoor voor een groep van maximaal 5 personen en kunnen gebruik maken van uw eigen dataset.

GeoVisia Applicatiebeheer

Dé training voor de applicatiebeheerder. Na de training weet je exact hoe je de software optimaal kunt instellen voor de eindgebruiker. Denk dan aan het beheren van eindgebruikers, toekennen van rechten en autorisaties en het optimaliseren van paspoorten. Deze eendaagse training kunnen wij voor u op locatie verzorgen, met gebruikmaking van de eigen dataset, voor een groep van maximaal 5 personen.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je interesse in één of meerdere van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.
  • MIJN GEGEVENS