Toughbooks & Toughpads

Je hebt een licentie voor GeoVisia Field en je bent niet bang om hem te gebruiken! In dat geval kunnen wij je helpen aan een veldcomputer, die perfect is toegerust om het veldwerk mee uit te voeren. Sinds jaar en dag zijn wij leverancier van de Toughbooks en Toughpads van Panasonic. We denken graag met je mee over welke hardware het beste bij jou past.

Toughbook CF-20

De eerste hybride ruggedized veldcomputer ter wereld. Dit is een licht model veldcomputer met een ergonomisch toetsenbord, zeer prettig in het gebruik. Wij adviseren om bij deze veldcomputer een extra accu en handstrap aan te schaffen.

Toughpad FZ-G1

Dit is het meest verkochte model. Een handzame veldcomputer met een goede accu en een uitstekende schermafleesbaarheid. Bij intensiever gebruik raden wij een 9-cell accu en een autolader aan.

Toughbook CF-19

Dit model kan nog altijd op een grote schare fans rekenen, onder meer door de goede accessoires. Het is de voorloper van de CF-20.

Toughbook CF-33

Nieuw in het assortiment! Met al het goede dat u gewend bent van de andere modellen, maar dan GROTER.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je interesse in één of meerdere van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.
  • MIJN GEGEVENS